NFS-FOREVER
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Тестовый раздел » Бонуси Форума! » +Bonus!!!
+Bonus!!!
KING-ALEXДата: Середа, 16.07.2008, 16:26 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Администраторы
Повідомлень: 78
Репутація: 0
Статус: Offline
На нашому форумі користувачі мають змогу отримувати спеціальні можливості, бонуси! Але бонуси отримати не так просто, ось перелік бонусів і вимоги до них!

1) Персональний статус (персональним статусом вважається підпис користувача під ніком, над його аватаром, при персональному статусі користувач сам обирає собі свій статус) - щоб отримати персональний статус користувачу необхідно мати мінімум 200 повідомлень на форумі та дозвіл одного з адміністраторів форуму!

2) Вступ в клан (клан - певна кількість користувачів, які знаходяться в одній групі, та мають спільний статус(назва клану) ) - щоб потрапити в клан необхідно мати 50 повідомлень, та згоду адміністратора клану!

3) Створення клану - кожен користувач може створити свій клан (групу) для цього йому необхідно мати 300 повідомлень на форумі та дозвіл двох адміністраторів!

4) Модерування - модератор відноситься до адміністрації форуму, має можливість видаляти та редагувати повідомлення всіх користувачів в тому розділі, де він модерує! Також модератор має право бану інших користувачів(за згодою адміністраторів)! Модератором може стати будь-який користувач який отримає згоду двох адміністраторів форуму, та має особливі заслуги перед проектом!

5) Зміна ніку (під зміною ніку вважається зміна теперішнього ніку користувача на інший зі збереженням усіх попередніх даних) - щоб отримати можливість зміни ніку користувачу необхідно мати 500 повідомлень на форумі та дозвіл двох адміністраторів форума!

6) Кольоровий нік (нік виділяється одним, будь-яким, кольором на прохання користувача) - щоб отримати кольоровий нік, користувач повинен мати 300 повідомлень, та отримати дозвіл адмінстратора сайту!

7) Графічний статус (це статус користувача будь-яким шрифтом і будь-якого кольору, статус користувач малює собі сам, статус-картинка повинна мати розміри 70 *15 мегапікселів та бути збережена у форматі gif) - щоб отримати цю унікальну можливість потрібно мати дозвіл двох адміністраторів проекту та мати особливі заслуги перед проектом!

8) Графічний нік (це нік-нейм користувача будь-яким шрифтом і будь-якого кольору, статус користувач малює собі сам, нік-картинка повинна мати розміри 70 *15 мегапікселів та бути збережена у форматі gif) - щоб отримати графічний нік потрібно мати 300 повідомлень, особливі заслуги перед проектом та дозвіл адміністротара проекту!

9) DJ (це нова група користувачів на форумі, якщо ви діджей пишіть в ЛС або на Мейл адміністрації, при достатній кількості треків, сетів залитих на форум ви будете додані в цю групу і в подальшому вам буде створено окремий розділ з вашими музичними витворами і з усіма правами на цей розділ, також ваш нік буде виділено помаранчеим кольором на форум) - щоб бути доданим в цю групу вам потрібно бути діджеєм, мати дозвіл двох адміністраторів і мати достатню кількість ваших музичних творів залитих на форум.

БЕЗ ФЛУДУ!!! Буде флуд - буде бан !

Під поняттям "особливі заслуги перед проектом" вважається нові ідеї щодо форуму та закачка музики на форум!

 
Форум » Тестовый раздел » Бонуси Форума! » +Bonus!!!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz